Disclaimer


Midi-Action spant zich in om op deze site beschikbare informatie, documenten en gegevens optimaal weer te geven. Midi-Action kan niet instaan voor absolute volledigheid of juistheid hiervan. Midi-Action is in geen geval aansprakelijk voor enige schade als gevolg van de informatie op deze website.

Alle informatie op deze site is met de meeste aandacht samengesteld. U kunt er echter op geen enkele wijze rechten aan ontlenen. Midi-Action is in geen geval aansprakelijk voor schade voortvloeiende uit onjuiste informatie of anderszins. De gegevens op deze website is bedoeld om belangstellende algemene informatie te verstrekken. Hoewel Midi-Action streeft om correcte en actuele informatie te verschaffen, kan zij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze door u ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is.

Melding aan Midi-Action van vragen en eventuele opmerkingen of onjuistheden, wordt zeer gewaardeerd.

Copyright

De informatie, documenten en andere gegevens op deze website zijn auteurrechtelijk beschermd. Alle rechten op de informatie op deze site, in beeld en tekst, komen toe aan Midi-Action. De informatie mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, gekopieerd of gedistribueerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Midi-Action ofwel mw. C.F.H.A. van Kalleveen, Bildersweg 6, 6862 DB te Oosterbeek.

Veiligheid

Bij het Internet of elektronisch versturen van persoonlijke en/of zakelijke informatie dient u rekening te houden met het risico dat onbevoegden hier mogelijk toegang toe hebben. Dit is vooralsnog een niet te voorkomen probleem van internet. Midi-Action is daarom niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook, veroorzaakt door het op deze wijze verzenden van vertrouwelijke of geheime informatie.

Midi-Action staat niet in voor de juistheid/volledigheid van de op of via deze site beschikbare informatie, documenten en/of gegevens, in het bijzonder waar deze door anderen is verstrekt. Midi-Action draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie, documenten en andere gegevens van andere welke via koppelingen/links of enige andere methode via deze site toegankelijk zijn.

Houdt u er a.u.b. rekening mee, dat de snelheid en het functioneren van deze site beschikbare mogelijkheden (zoals bijvoorbeeld het programma "Adobe Acrobat Reader" voor het openen van bijvoorbeeld de PDF-bestanden op deze site, zie navigatie), mede afhankelijk zijn van uw apparatuur en software waarmee u verbinding legt en van de provider via welke u dat doet.
 NAVIGATIE

English Summary English Summary


Regio e.o. Arnhem Amersfoort Amsterdam Den Haag Apeldoorn Bemmel Barneveld Bennekom Beuningen Den Bosch 's-Hertogenbosch Dieren Doetinchem Doorwerth Druten
Duiven Ede Elst Gelderland Heelsum Heteren Huissen Oosterbeek Noordwijk Renkum Rheden Rhenen Tiel Utrecht Velp Wageningen Veenendaal Zevenaar Zutphen etc.