Waarom kiezen voor Midi-Action?


Mijn werk is gebaseerd op een degelijke opleiding en een schat aan ervaring. Of het nu om personal coaching gaat, individuele therapie of mediation bij conflicten of echtscheidingen. Het is ook deze ervaring die mij blijft inspireren. Mensen die zichzelf weer vinden, onzeker binnenkomen en gesterkt vertrekken. Mensen die elkaar weer vinden. Mensen die hun conflict overwinnen en op goede voet met elkaar verder kunnen. Als ik aan het einde van het proces deze resultaten zie, dan weet ik waarom ik voor dit vak heb gekozen en is het voor mij een geschenk om dit werk te kunnen en mogen doen.

Mijn werk heeft te maken met een persoonlijke missie. Ieder mens kan in een situatie terecht kan komen waarin hij of zij er zelf even niet meer uitkomt. Mijn drijfveer is om er op die momenten voor mensen te kunnen zijn en de impasse te doorbreken. Die drijfveer heeft alles te maken met mijzelf. Ik voel mij betrokken bij mensen en de problemen waar zij mee kampen.

Van nature heb ik een aantal karaktereigenschappen meegekregen die mijn werk mogelijk maken. Zoals mijn vermogen om goed te kunnen luisteren, observeren en analyseren. Maar ook een onbevooroordeelde open geest waardoor mensen zich op hun gemak voelen, zich snel thuis voelen. Dat is voor mij erg belangrijk. Want om welk probleem of situatie het ook gaat, er wordt van u verwacht dat u gaat praten met een totale vreemdeling. Iemand die u niet kent, maar bij wie u uw probleem en emoties op tafel moet leggen. Ik ben de eerste om toe te geven dat dát een enorme drempel kan zijn. Je kwetsbaar opstellen tegenover een onbekende. Het is mij dan ook veel waard om u het gevoel te geven dat er zoiets bestaat als respect en begrip, ongeacht wie u bent, waar u vandaan komt of waar u heen gaat. Ongeacht de omstandigheden waarin u terecht bent gekomen. We zijn allemaal mensen, we hebben allemaal onze fouten en tekortkomingen en we lopen allemaal wel eens vast. Het enige verschil tussen u en mij is dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt, om ú te kunnen helpen.

Tot slot verkeer ik in de bevoorrechte positie dat mijn praktijk gevestigd is in een prachtig dorp op een fantastisch mooi plekje. Ik hou kantoor in mijn eigen huis, aan de rand van een weiland, omringd door natuur. Een prima plek, ook voor u, om u thuis te voelen en 'letterlijk' tot rust te komen. Zonodig kan dat ook in de avonden of in het weekend.

Kortom, professionaliteit, cliëntgerichtheid, flexibiliteit en toewijding, dat is wat u bij Midi-Action zult vinden!

Claudia van Kalleveen:

“Luisteren is ook horen wat niet met zoveel woorden wordt gezegd.
Daarom is het zo wezenlijk in mijn vak.”

 NAVIGATIE

English Summary English Summary


Regio e.o. Arnhem Amersfoort Amsterdam Den Haag Apeldoorn Bemmel Barneveld Bennekom Beuningen Den Bosch 's-Hertogenbosch Dieren Doetinchem Doorwerth Druten
Duiven Ede Elst Gelderland Heelsum Heteren Huissen Oosterbeek Noordwijk Renkum Rheden Rhenen Tiel Utrecht Velp Wageningen Veenendaal Zevenaar Zutphen etc.