Contact & Informatie


Voor vragen en/of opmerkingen, afspraken of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek (oriëntatiegesprek), kunt u Midi-Action ten allen tijden via e-mail bereiken via: info@midi-action.nl
N.B. Enkel en alleen het eerste half uur van het kennismakingsgesprek cq oriëntatiegesprek, is vrijblijvend en gratis. Mocht dit gesprek langer duren, dan wordt de eventuele extra tijd in rekening gebracht met het desbetreffende uurtarief. Zie ook pagina tarieven.

Telefonisch van maandag t/m vrijdag van 08.30 t/m 19.00 uur. En op zaterdag van 10.00 t/m 12.00 uur bereikbaar op: 026-443 96 19  of  06-526 629 66
(Op zondag en tijdens feestdagen enkel en alleen voor noodgevallen bereikbaar via 06-526 629 66).

Mocht Claudia van Kalleveen op het moment dat u belt niet in de gelegenheid zijn uw telefoontje aan te nemen, laat dan s.v.p. uw naam, boodschap en telefoonnummer achter op de voicemail. Zij belt u dan z.s.m. terug.    

Praktijkadres:

Midi-Action, Praktijk voor Psychologie & Mediation
t.a.v. C.F.H.A. van Kalleveen
Bildersweg 6
6862 DB OOSTERBEEK

Website: www.midi-action.nl

KvK-nummer: Ingeschreven bij Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09133678  

Routebeschrijving:

Hieronder treft u een plattegrond van Oosterbeek Centrum aan, de rode stip geeft aan waar de praktijk van Midi-Action is gevestigd.

Voor een uitgebreide routeplanning verwijs ik u naar de website van de ANWB, route.anwb.nl

Let wel dat voor de Bildersweg een éénrichtingsverkeer geldt en het bovenste gedeelte van de weg een fietspad is. Wij adviseren u in plaats van "Bildersweg" het "Van Deldenpad" te Oosterbeek in te rijden en dit ook bij routeplanners en navigatiesystemen aan te geven. De Bildersweg is aan het einde van de Van Deldenpad, links afslaan.

Openbaar vervoer: Busverbinding lijn 50 gaat van en naar Arnhem via de Benedendorpse weg. Bij halte Weverstraat (na het oude kerkje) kunt u uitstappen.

 

Midi-Action @ Your Service!

 

 NAVIGATIE

English Summary English Summary


Regio e.o. Arnhem Amersfoort Amsterdam Den Haag Apeldoorn Bemmel Barneveld Bennekom Beuningen Den Bosch 's-Hertogenbosch Dieren Doetinchem Doorwerth Druten
Duiven Ede Elst Gelderland Heelsum Heteren Huissen Oosterbeek Noordwijk Renkum Rheden Rhenen Tiel Utrecht Velp Wageningen Veenendaal Zevenaar Zutphen etc.